Известие

Collapse
No announcement yet.

Мотул или.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

2 години съм работил в нея Тя е единствения за Б-я вносител на Аджип :thumb_up:

Само сайтчето не е ъпгрейдвано от доста време, ама това да не те притеснява
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Ако живота на една кола е 20г. то 20г. ще стои лепенката Селениа...И ако приемам че през 2010г. вече не се препоръчва селения и няма лепенки на капака, то всички коли от преди това обаче ще имат тези лепенки тоест маслото ще се продава независимо от качествата си поне до 2030г....

Естествено аз ако съм голяма фирма няма да разчитам на стари ларви и като минат тези 20г. и изчезнат всички коли с тази лепенка да затворя...

Все тая... И аз не убеждавам НИКОГО(изключвам горния пост който е отговор на твоите възклицания относно селения) да си купува Аджип, хората и колегите сами ме търсят и после не ме оставят А за доказването...Достатъчно на мене да съм си доказал че идва от Италия(и то няма как да е понеже аз отговарях за вноса и складовите наличност), а всички останали колеги и приятели да ми се доверят......

Оффф всъщност нямам нужда да водя такива спорове...Дошло ми е до гуша от коне с капаци...Всеки сам да си решава съм го казвал 100000 пъти...

Не ми се спори повече..Ако специално ти имаш още нещо да ми кажеш пиши на ЛС, а аз тук повече няма отговарям....
      Да предположим съвсем хипотетично, че ще продават масло до 2030-та година, но това далеч, не означава "ЗА ВИНАГИ" нали друже...?!

Селениaта, която купувам е от официалния вностел в БГ който всъщност е част от огромен международен холдинг, а те далеч нема си играт с ментаци нали...?!?
      Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 18:35.
      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Колега,кой е официалният вносител на Селения?

Comment

Първоначално публикувано от Gogo 156 Покажи съобщение
          Колега,кой е официалният вносител на Селения?
          Т&Н, Cefin и май Ауто Италия, ако въобще го внасят - все пак работят с вълшебния Кастрол
          sigpic

Comment

Колега, 155 за 36 лв. на литър какво масло предлагаш със същите качестна като Кастрола.Виждам ,че ги разбираш маслата и търся компетентно мнение?

Comment

Колега, 155 за 36 лв. на литър какво масло предлагаш със същите качестна като Кастрола.Виждам ,че ги разбираш маслата и търся компетентно мнение?
              За каква кола?
              За Ламборгини няма да ти стигнат 36лв./л., а за Трабант - ще си купиш цял варел сигурно.
              Има тема за маслата, където много ясно е обяснено, но никой не чете и винаги пита "Какво масло да си сложа?".
              Маслата имат спецификации, а производителите на коли препоръки.
              Ако пише, че в ДВГ-то се слага Арал 10W40 спецификация SJ, то значи това си взимаш, ако ще и совалка да е.
              След 300-400К км, може да слагаш и Приста, на мотора му е все едно - предстои му раждане и няма значение с какво ще го смазваш, защото той ще го гори еднакво.

п.с. Какви са качествата на Кастрол-а за 36лв./л. и кой е този Кастрол?
              sigpic

Comment

Кастрол 10В-60.Препоръчаха го в официалния сервиз на Алфа в Германия,където колата ми бе прегледана.Имаше една 166 на 660 000 км.,карана само с това масло и няма никакви проблеми.А относно официалните вносители,просто те питах,защото всичко идва на нашия терминал и имам представа.Аз карам Алфа от 20 г.и имам представа кое е най-доброто.Този Кастрол просто е много добър,само дето е скъп.Двигателят не се чува как работи.Приятен ден.Аз се съобразявам с компетентните мнения на доказани специалисти .Всеки може да си сложи каквото си масло иска.

Comment

Кастрол 10В-60.Препоръчаха го в официалния сервиз на Алфа в Германия,където колата ми бе прегледана.Имаше една 166 на 660 000 км.,карана само с това масло и няма никакви проблеми.А относно официалните вносители,просто те питах,защото всичко идва на нашия терминал и имам представа.Аз карам Алфа от 20 г.и имам представа кое е най-доброто.Този Кастрол просто е много добър,само дето е скъп.Двигателят не се чува как работи.Приятен ден.Аз се съобразявам с компетентните мнения на доказани специалисти .Всеки може да си сложи каквото си масло иска.
                  Браво,ма аз лично предпочитам Селения Рейсинг
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ами такова масло има и от други марки /10В-60/
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

В Германия нещата са коренно различни! Нямат нищо общо с тази пародия тук!
                      До момента си говорим за България и родните хитрини на разни сервизи и сервизчета, както и "марковите" масла.

п.с. 34 лв./л. не е скъпо за масло, особено ако е естерно, както педполагам е 10W60 на посочения Кастрол. Все пак не всички коли имат изискване за подобни масла и спецификации
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                        В Германия нещата са коренно различни! Нямат нищо общо с тази пародия тук!
                        До момента си говорим за България и родните хитрини на разни сервизи и сервизчета, както и "марковите" масла.

п.с. 34 лв./л. не е скъпо за масло, особено ако е естерно, както педполагам е 10W60 на посочения Кастрол. Все пак не всички коли имат изискване за подобни масла и спецификации
                        А ти занеш ли че твоята кола и дават и Рейсинг
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

.Аз карам Алфа от 20 г.и имам представа кое е най-доброто.
                          A пък специалистите от АР правят коли от 100г и препоръчват Селения.
                          Тия теми "Какво масло...." не ви ли омръзнаха?
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

E щот са патриоти.....като препоръчват селения що 159 го блъскат с друго масло....да не би да са спрели да го препоръчват.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз за годините исках да намекна нещо, кой от 20, кой от 100, ама карай.
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                E щот са патриоти.....като препоръчват селения що 159 го блъскат с друго масло....да не би да са спрели да го препоръчват.....
                                Добре де на 159 къде и е лепенката за маслата? Онзи ден гледах една, кьорих се... и нема и нема лепенка. Бензинова 2,2 jts.
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X